Booking af Fitness instruktør

Der er en del Fitness instruktør tilkoblet Ørum Daugård motion. De har forskellig træningsbaggrund, men fælles for alle er, at de som minimum har en 40 timers grunduddannelse fra DGI bag sig.

Som NYT medlem SKAL du have en instruktionstime med en af vores instruktør, før du kan få udleveret din personlige nøglebrik (som giver adgang til fri træning i centret mellem kl. 05.00 og 23.00 alle ugens dage)

Dette for at sikre, at du får

* den bedst mulige start

* kender til vores maskiner

* kender de regler der er i centret

* kender de muligheder du har

* får et program tilpasset dig, hvis du ønsker det

Du er også altid velkommen til, at booke en time med en af instruktørerne, hvis du ønsker nyt program, opdatering af program eller har spørgsmål omkring din træning.

Du kan se de instruktør der er tilkoblet Ørum/Daugård motion her.

Vi anbefaler, at du altid har den nyeste version af den browser du bruger. Ved ældre versioner af f.eks. explorer kan teksten og tiderne i "Indoor Cycling - Tider og booking" og i "Fitness Instruktør - Tider og Booking" stå ukorrekt/skubbet i tidslinjen i venstre side i forhold til den reel tid.

Hold evt. musen hen over den skraverede blok, det tidspunkt der kommer frem der, er det korrekte.

Prøvetime:

Hvis du ønsker en prøvetime i fitness, så skal du tage kontakt til en af fitness instruktørerne og aftale nærmere.

Bemærk:

Du kan kun booke tider 80 dage frem i tiden.

Klik her for at se ledig tider og booke en time hos en fitness instruktør.

Overblik: Liste med alle bookinger.