Indmeldelse i Ørum Daugård Motion

Klik på det abonnement du ønsker at købe.

Dit abonnement starter samtidig med betalingen.
Første gang du køber et abonnement, opkræves også et indmeldelsesgebyr på 199,- kr.

Gebyret dækker udleveringen af en personlig nøglebrik, en personlig instruktionstime og udfærdigelse af et personligt træningsprogram.

Hvis du ikke har en medlemsprofil i Daugård Idrætsforening, så klik på Medlemslogin for at oprette.

Når du har købt abonnementet, skal du efterfølgende booke en introduktionstime hos en instruktør. På denne time, vil du få udleveret din personlige nøglebrik, således at du efterfølgende kan træne frit alle dage fra 05.00 til 23.00. (nøglebrikken er nødvendig for at kunne komme ind i fitness centret)

Kig derfor evt. under "Fitness Instruktør - Tider Og Booking" for ledige tider inden betaling, således at du er sikker på at kunne få en introduktionstime umiddelbart efter betalingen.

BEMÆRK:

Når du tilmelder dit kort til abonnement, vil der - når perioden udløber - automatisk blive trukket betaling for næste periode, medmindre at du 5 dage før udløb af abonnementet går ind og afmelder/pauser eller ændre dit abonnement. Se også under punktet "Vejledninger - Abonnoment" i venstre side i menuen.

Du kan tilmelde dig med følgende kort: Dankort, Visa-Dankort, Visa Elektron, Mastercard og JCB

Link til Vejledning i tilmelding til abonnement.

Link til Privatlivspolitik for Daugård Idrætsforening.