Teen Fitness.

Teen Fitness er træning for unge fra 12 til 14 år.

Træning i kredsløbsmaskiner og styrketræning har aldrig været farlig for unge under 15 år, tværtimod er denne form for træning sikker og effektiv.

Træningen foregår primært i fitness afdelingen (styrketræning og kredsløbstræning) og der kan ikke trænes "på egen hånd", der er altid en instruktør til stede som vejleder og bistår træningen.

Dette betyder at de unge mennesker IKKE får en nøglebrik til centret, men at instruktøren lukker dem ind til hver træning.

Alle "Teen Fitness" medlemmer får et individuelt trænings program udarbejdet af en instruktør.

Der trænes på "lukket hold" med maksimalt 6 pr. hold. Det betyder, at dem der er tilmeldt holdet når det starter, træner sammen de næste 3 mdr.

Denne gang vil vi koble spinn på hvor at se om det er noget for de unge. Det ville være en stor fordel at have spinnsko med da man får mest ud af træningen ved brug af disse.

Vi vil gerne have hold, hvor arbejdsindsatsen og træningsmoralen vægtes højt.
Vi vil ikke acceptere, at der pjattes når vi træner - der skal være plads til andre udøvere i fitnesslokalet.
Bliver disse forventninger ikke opfyldt vil vi tage en vurdering i forhold til om den enkelte er moden nok til at deltage på holdet.

Næste hold starter op den 04/12-2018 og løber frem til den 28/02-2018. Tilmelding efter "først til mølle".

Der trænes tirsdag kl. 17.00-18.00 = hold A og torsdag kl. 17.00-18.00 = hold B. (Tina og Bodil er træner på fitness holdene).

Ann-Britt eller Jan er instruktører på spinn som er hver onsdag fra 18.15-18.45.

Hold C = 7 pladser for de unde der kun vil cykle hver onsdag.

Deltagere pr. træning: Max. 6 personer (spinn = 19 personer).

Hold A samt B er prisen kr. 350,- for 3 mdr, hvilket vil svare til ca. 24 træninger. Dvs hvis man tilmelder sig hold A træner man tirsdag og onsdag. Hold B træner onsdag og torsdag.

Hold C kr. 200,- for 3 måneder hvilet svarer til 12 træninger.

Medlemslogin- Klik for at se din medlemsprofil og hvilke hold du er tilmeldt.

Tilmelding:

Klik her for mere forklaring om tilmelding og betaling.

Klik her hvis du ikke har adgang til betaling med betalingskort.