Teen Fitness.

Teen Fitness er træning for unge fra 12 til 14 år.

Træning i kredsløbsmaskiner og styrketræning har aldrig været farlig for unge under 15 år, tværtimod er denne form for træning sikker og effektiv.

Træningen foregår primært i fitness afdelingen (styrketræning og kredsløbstræning) og der kan ikke trænes "på egen hånd", der er altid en instruktør til stede som vejleder og bistår træningen.

Dette betyder at de unge mennesker IKKE får en nøglebrik til centret, men at instruktøren lukker dem ind til hver træning.

Alle "Teen Fitness" medlemmer får et individuelt trænings program udarbejdet af en instruktør.

Der trænes på "lukket hold" med maksimalt 6 pr. hold. Det betyder, at dem der er tilmeldt holdet når det starter, træner sammen de næste 3 mdr. Herefter starter et nyt hold op.

Vi vil gerne have et hold, hvor arbejdsindsatsen og træningsmoralen vægtes højt.
Vi vil ikke acceptere, at der pjattes når vi træner - der skal være plads til andre udøvere i fitnesslokalet.
Bliver disse forventninger ikke opfyldt vil vi tage en vurdering i forhold til om den enkelte er moden nok til at deltage på holdet.

Næste hold starter op den 06/02-2018 og løber frem til den 27/04-2018. Tilmelding efter "først til mølle".

Der trænes tirsdag kl. 17.00-18.00 og torsdag kl. 17.00-18.00. (Marlene og Bodil er træner på holdet)

Deltagere pr. træning: Max. 6 personer

Prisen er kr. 350,- for 3 mdr, hvilket vil svare til ca. 24 træninger.

Medlemslogin- Klik for at se din medlemsprofil og hvilke hold du er tilmeldt.

Klik på Tilmeld knappen for at tilmelde og betale:

Klik her for mere forklaring om tilmelding og betaling.

Klik her hvis du ikke har adgang til betaling med betalingskort.