Til Portalforsiden   Print    Send til ven   Brug som startside
    Landsbyportalen
   Log in


Set og sket.

 

Juletræsfesten i ØDM 2011

 

270 børn og voksne deltog i Daugård Idrætsforenings juletræsfest.
Der blev danset og sunget om det store juletræ i Ørum-Daugård Multicenter, da Daugård Idrætsforening holdt sin traditionsrige juletræsfest søndag den 11. december 2011. Langt de fleste af de 130 børn og 140 voksne var aktive på gulvet, da julemanden og hans nissehjælpere satte gang i dansen om træet. Der blev sunget med til de kendte julesange, og der kom næsten sved på panden, da der efterfølgende skulle danses booggie-woogie og løbes i kæde til ”Nu’ det jul igen”. Forinden havde klovnenissen ”Julius Umulius” underholdt børnene med at trylle, jonglere, lave ballondyr, synge og spille musik.
Når der ikke var underholdning eller dans blev der spillet hyggelig julemusik på keyboardet, og de voksne hyggede sig ved de julepyntede borde med gløgg og æbleskiver. Børnene nød mulighederne i det store gulv, hvor den obligatoriske juletræsgodtepose nemt kunne medbringes på vejen. Mange var desuden heldige at få en af de rigtig mange attraktive sponsorpræmier med hjem fra det amerikanske lotteri. Lodderne viste sig igen at gå som varmt brød.
Det blev til endnu en hyggelig juletræsfest – præcis som juletræsfester skal være det – i Daugård.

 

 

Rytmeloftet

 

Jette Torp Trio gav søndag to udsolgte koncerter på Rytmeloftet, som publikum kvitterede for med stående applaus. Jette Torp havde Kristian Fogh på piano og Jan Kaspersen på guitar og saxofon. Dragsholm Vine sørgede i pauserne for, at publikum fik sagsprøver af både rød- og hvidvine.
 
Jette Torp Trio spillede egne kompositioner blandet med irske og amerikanske folkemusiknumre, så der var mange kendinge fra Jette Torps mange cd'er. Kunstnerne viste deres mangesidede musikalske talent gennem numrenes variationer, og ekstranummeret "You've got a friend" modtog stående applaus. Det blev en eftermiddag og aften med meget nærvær.
 
Rytmeloftet har ikke flere koncerter i dette forår, men vender tilbage med et nyt program i efteråret, hvor Dragsholm Vine atter vil servere vin i pauserne. Vi takker for den store opbakning, der har været til forårets 3 koncerter og ser frem til at se rigtigt mange af jer igen.
 
God sommer :-)
 
Uffe og Mette
Rytmeloftet

 

 

Daugård Idrætsforenings Juletræ 13. dec. 2009 i ØDM.

 

Optælling af valgstemmer på Daugård Skole d. 17.11.09

Især region stemmesedlerne fylder godt i billedet. 

 

 

 

 

 

  links
  Sponsorer
 
 Søgning