Fitness og Indoor Cycling Instruktører

Alle instruktører har som minimum gennemgået 40 timers uddannelse hos DGI som Fitnessinstruktør og/eller Indoor Cycling instruktør eller har en tilsvarende uddannelse fra anerkendte uddannelsessteder.

For at sikre et højt fagligt niveau afholder vi jævnligt inspirationskurser, hvor instruktørerne får opfrisket træningsteorien og gennemgår nye øvelser.

Som medlem er du velkommen til at booke en tid til fitness instruktionstime eller programopdatering i vores

Online Booking.

Når du booker en instruktionstime er det kun til èn person, da vi laver individuelle træningsprogrammer og vi gør meget ud af at den enkelte er sikker i sit program for at undgå skader, derfor er det ikke muligt at lave et program til 2 eller flere personer af gangen.

Alle nye medlemmer skal have en instruktionstime før man må benytte centeret. Ved instruktionstimen vil der blive udleveret en personlig nøglebrik til centeret.

Oplysningerne trækkes fra Conventus: