Kontingent.

Det koster 199 kr. i indmeldelsesgebyr, at blive medlem i Ørum Daugård Motion. Gebyret dækker udleveringen af en personlig nøglebrik, en personlig instruktionstime og udfærdigelse af et personligt træningsprogram.

Der er mulighed for 3 forskellige abonnementer:

3 mdr. for kr.  599,-
    6 mdr. for kr.  999,-
  12 mdr. for kr. 1649,-

Kontingentet dækker også deltagelse i holdtræning som f.eks. Indoor Cycling.

Der er ikke nogen fast startdato for et medlemskab, så du kan melde dig ind på et hvilket som helst tidspunkt og komme igang med at træne, så snart du har fået en instruktionstime.

Tilmeld til abonnement
Kontingentopkrævningen sker ved at du tilmelder dit betalingskort, hvorfra det valgte kontingent bliver trukket.

Du kan tilmelde dig med følgende kort: Dankort, Visa-Dankort, Visa Elektron, Mastercard og JCB

Dette vil blive trukket løbende, så ønsker du ikke længere at være medlem skal du stoppe overførelsen.
Tilmelding sker her: Indmeldelse - Abonnement.

Stop af abonnement

Ønsker du at stoppe dit abonnement, skal du selv gøre det via Udmeldelse - Abonnement.