Indoor cycling.

Vi har 21 body bike connect cykler. På cyklerne er der monteret computer som måler blandt andet RPM, watt og meget mere. Vi køre også med suuntos iqnigter system, så der er masser af muligheder for at teste sig selv på cyklen. Men du behøver slet ikke at bruge alt det fine udstyr, det er også super sjovt og udfordrende uden.

De pedaler vi køre med, kan både tage "look" og "SPD" clips og vi har også "bøjler" så du kan køre med dine kondisko de første par gange.

Hvis der er under 4 tilmeldt til en time, så kan instruktøren vælge at aflyse timen. Du vil modtage besked pr. SMS/telefon eller mail, såfremt timer bliver aflyst.

Vi anbefaler, at du altid har den nyeste version af den browser du bruger. Ved ældre versioner af f.eks. explorer kan teksten og tiderne i "Indoor Cycling - Tider og booking" og i "Fitness Instruktør - Tider og Booking" stå ukorrekt/skubbet i tidslinjen i venstre side i forhold til den reel tid.

Hold evt. musen hen over den skraverede blok, det tidspunkt der kommer frem der, er det korrekte.

Du skal som medlem møde op 5 minutter før timen starter. Såfremt at du IKKE er mødt op 5 minutter før kan du risikere at din plads er givet til en på "ventelisten".

Prøvetime:

Hvis du ønsker en prøvetime i indoor cycling, så skal du tage kontakt til en af indoor cycling instruktørerne og aftale nærmere.

Bemærk:

Du kan kun booke tider 45 dage frem og du kan kun have 10 aktive bookninger ad gangen.

Dette er ikke for at genere dig som medlem, men for at sikre, at alle medlemmer har mulighed for at få en tid og at der er et naturligt flow i tiderne/bookningerne.

Klik her for at se ledig tider og booke en cykel.

Overblik: Liste med alle bookinger.