Byfest i Daugård

Se sidste nyt på Facebook: Byfestidaugaard.

Den årlige Byfest i Daugård afholdes den sidste weekend i August.

Byfesten har i år 5 års jubilæum og dette skal fejres.
Kom og vær med til den årlige begivenhed på sportspladsen, når Daugård Idrætsforening igen i år arrangere Byfest.
ALLE er velkomne - Så tag hele familien, bedsteforældre, børnebørn, naboer, venner og deres børn med.
Der vil som altid være fyldt med aktiviteter og leg, både skole, børnehave og SFO deltager med sjove påfund og i år vil der være et stort hoppe/legeland med masser af aktiviterer på pladsen.

En weekend i Daugård hvor der vil være mulighed for fastfood uden at skulle køre efter det - I kan nemlig komme og købe  mad på pladsen, vi tilbyder i igen år dette udvalg: Burgere, toast, franske hotdogs.
Det er muligt at nyde den på pladsen hvor vi altid har en hyggelig stemning, men kan også tages med hjem.

Der er mulighed for at købe Senior billetter til lørdag aften, ved køb af disse sikre man sig en plads ved senior bordet.

Vi håber at se jer alle til denne årlige begivenhed i vores skønne lille by.

Der vil igen i år være et brag af en tombola,  hvor vi har mange skønne gevinster og vores populære Nøgle Lotteri vil igen i år være mulig at købe.

Hjælpende hænder til byfesten.
Vi kan ikke lave en Byfest uden en masse frivillige hænder og vi har derfor fået hjælp af klub frivillig til at lave en plan for os, hvor der mangles hænder. Du kan tilmelde din hjælp via dette link.

Aktiviteter og Billetter.

Se invitationen her.

Spørgsmål vedr. Byfesten kan stilles til Tina Munkebo Jensen tlf: 20491955 mail: munkebo2010@hotmail.com