Badminton

Badminton er for dig, der kan lide fart. Spillet er verdens hurtigste med den højest målte hastighed i et smash på 493 km/t – og så er det endda også en af de mest simple sportsgrene at gå til. Du skal blot hoppe i tøjet og snuppe din ketcher – så er du klar.
Det kræver ikke store armmuskler at slå hårdt til bolden. Badminton kræver til gengæld hurtighed, eksplosiv styrke, taktisk snilde samt teknisk kunnen – og spillet bliver aldrig ensformigt.

Velkommen til en ny sæsonen

Ungdomsspillerne starter sæsonen mandag den 3. september 2018 og har sidste træning mandag den 25. marts 2019.
Ungdomsspillerne træner ikke i efterårsferien, juleferien og vinterferien.
Der kan forekomme enkelte aflysninger i sæsonen pga. andre aktiviteter i hallen.

Træning tilbydes for børn og unge fra 7 år og opefter.
Træningsdagen for ungdom er mandag.
Se nærmere på siden ”Hold og Tilmelding”.

Motionisterne starter også mandag den 3. september 2018 og slutter sæsonen torsdag den 25. april 2019.
Motionister spiller både i uge 42 og uge 7, men ikke i uge 52.

For seniorer / motionister er der spilletider mandag, tirsdag og torsdag aften.
Se nærmere på siden ”Hold og Tilmelding Motionister”.

Ønsker man yderligere information er man velkommen til at kontakte badmintonudvalget.

Book en Badmintonbane

De skraverede felter på oversigten viser, hvornår det er muligt at booke og betale for en badmintonbane.

Det koster 75,- kr. pr. time at leje en bane.

Udskriv og medbring kvitteringen når du møder op i hallen for at spille.

Du skal selv sætte net op og tage det ned igen, når du er færdig med at spille.

Hvis du ikke har en medlemsprofil i Daugård Idrætsforening, så klik på Medlemslogin for at oprette.

Bane 1 er nærmest cafèen:

Klik her for at Booke en Badmintonbane.